Den seneste episode
292. Pepp och depp

292. Pepp och depp

Äntligen fredag och nytt avsnitt med både pepp och depp! Lovisa och Jessica börjar med det deppiga – Jessicas tillvaro är inte så kul just nu. En rädsla för att hamna i utbrändhet igen gör livet tufft. Målet är att hitta harmoni och mental
Tid: 1:03:19
Äntligen fredag och nytt avsnitt med både pepp och depp! Lovisa och Jessica börjar med det deppiga – Jessicas tillvaro är inte så kul just nu. En rädsla för att hamna i utbrändhet igen gör livet tufft. Målet är att hitta harmoni och mental närvaro igen. Och det här med mental närvaro är något som Lovisa också bestämt sig för att jobba med. Hur gör man för att inte zooma ut när fokus behövs som mest? Lovisa berättar att hon har bestämt sig för att testa en ny metod – tävla i en idrott som hon tidigare sagt att hon aldrig skulle ställa upp i. Obekvämt men triggande. Dessutom kommer det fram att Lovisa och Jessica just nu återhämtar sig på två helt olika sätt.
 
Länk till Mindfulness Appens erbjudande: https://zr4y9.app.goo.gl/KBSx
 
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Episode-id: 1000535594907
GUID: b631f593-6203-41fa-b802-13fefdb90c60
Udgivelsesdato: 17/9/2021 03.03.00

Beskrivelse

Vill du komma igång med din träning? Eller kör du ett par pass i veckan men vill hitta inspirationen till att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske en hängiven träningsfantast som bara vill tjuvlyssna på ett par likasinnade? Då är det här podden för dig! Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström peppar dig.

Anmeldelser

Intet element